Eerste 14 dagen voor €0,01

Christelijke luisterboeken app mockup met meerdere telefoons

Eerste 14 dagen voor €0,01

Meest beluisterde boeken

Wij zijn gespecialiseerd in christelijke luisterboeken. Van romans tot stevige onderwijs boeken. Daarnaast hebben we een exclusief aanbod wat alleen op ons platform te beluisteren is.

Eigenaar van Crhistelijke luisterboeken, Sander van Maastricht

We hebben geen tijd om te lezen...

Iedereen is druk met werk, gezin, kerk en huishoudelijke taken waardoor we het lezen snel vergeten of ‘even een dag overslaan’ wat meestal ertoe leid dat je nauwelijks meer leest.


Daarom hebben we de Christelijke luisterboeken app gebouwd. Zodat jij tijdens jouw dagelijkse bezigheden zoals naar werk rijden, huishoudelijke taken etc. Een christelijke luisterboek kunt luisteren waardoor jij het prachtige onderwijs in deze boeken tot jou kan nemen en hierdoor verder komt in jouw wandel met God.

Christelijke luisterboeken is uniek...

Klaar om jezelf onder te dompelen in Gods Woord en meer van Hem te leren? Dit zijn de punten die de christelijke luisterboeken app uniek maken.

150+ luisterboeken

Iedere week nieuwe luisterboeken

Christelijke kinderboeken

Overal beschikbaar

Begin nu met onbeperkt luisteren

Een voordeel van luisterboeken die je niet verwacht

Een extra voordeel van luisterboeken is dat alle vervelende klusjes die je moet doen zoals schoonmaken of de was doen veel leuker worden met een luisterboek. Zo kun je bijvoorbeeld de was doen en meteen een christelijke luisterboek opzetten waardoor je groeit in je wandel met God. Hierdoor word de was doen ineens een stuk leuker.


Wil jij meer christelijke boeken tot je kunnen nemen, waardoor je dagelijkse klusjes een stuk leuker worden en waardoor je eindelijk tijd hebt om alle boeken te luisteren die je ooit al wou lezen. maak dan nu een plus account aan.

Christelijke luisterboeken app mockup, spreken in tongentaalChristelijke luisterboeken app mockup, spreken in tongentaal

Getuigenissen

Wat gebruikers zeggen over het platform

Rick

“Super, ik luister iedere dag, bouwd enorm op.”

Daniel

“Christelijke luisterboeken is een prachtige app met grote potentie. Ik verwacht dat uiteindelijk vele duizenden mensen bemoedigd gaan worden via deze app!”

Jan

“Gelijk de app gedownload toen hij beschikbaar was!! Echt super om boeken te luisteren tijdens het auto rijden! Echt een aanrader om te downloaden.”

Maria

“Ik ben heel dankbaar, geen excuus meer om het woord van God te luisteren.“

Nathan

“Super fijne app om ik auto te luisteren bijvoorbeeld. Simpel en mooi vormgegeven”

Anoniem

“Geweldig om nu ook versneld te luisteren! Ideaal om in de auto deze boeken te luisteren! Ga zo door!“

Krijg volledig toegang tot al onze luisterboeken

De app zit vol krachtige christelijke boeken die jou gegarandeerd verder helpen in jouw wandel met God. Mis deze kans niet

Christelijke luisterboeken app mockup 1/2, Jezus Aanraken